Pala, Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat'ı ziyaret etti

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Pala, Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat'ı ziyaret etti.

Gazeteciler Birliğinden yapılan açıklamaya göre, Pala ve beraberindekiler, Polat ve İkinci Başkan Müslüm Abacıoğlu ile bir süre görüştü.

Pala, burada yaptığı konuşmada, göreve başladığı andan itibaren ziyaretine gelen hemen hemen herkesin eğitim konusunda işlerinin çok zor olduğunu söylemesinden rahatsız olduğunu belirterek, ''Buraya oturmaya değil hizmet etmeye geldik'' dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Veysel Polat ise Şanlıurfa'ya hizmet edecek herkesin yanında olacaklarını, çalışanı her zaman başlarına taç edeceklerini ifade etti.

Memleket ve insan için ellerinden geleni yaptıklarını ve her zamanda yapmaya hazır olduklarını belirten Polat, şunları kaydetti:

''Çocuklarımızın çalışkan, araştırmacı ve inançlı yetişmeleri hepimizin arzusu. Okul, derslik ve öğretmene gerçekten ihtiyacımız var. Hükümetimiz de gereğini yapıyor. Allah Devletimiz'e zeval vermesin.''

Ziyaretin ardından Pala'ya, Müslüm Abacıoğlu tarafından kaleme alınan ''Hayat Bin Kays El Harrani ve İmam Muhammed Bakır Hazretleri'' isimli kitap ile Güneydoğu Life Dergisi'nin son sayısı hediye edildi.

-AK Parti Siyaset Akademisi Viranşehir'de başladı

AK Parti tarafından sürdürülen Siyaset Akademisi eğitim programı, Viranşehir'de başladı.

Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans salonunda düzenlenen ve 8 hafta sürecek programa katılan Kişisel Gelişim ve İletişim Uzmanı Yasemin Tacimer ile Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Fazıl Hüsnü Erdem katılımcılara ilk dersi verdi.

Tacimer, bugün dünyada en çok protokol kurallarına karşı titizlikleriyle bilinen Fransız ve İngilizlerin, bunu Osmanlılar'dan öğrendiğini söyledi.

Seminere, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Viranşehir İlçe Başkanı Celalettin Sayan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile partililer katıldı.

İlk dersin ardından partilere protokol kuralarını anlatan kitapçıklar dağıtıldı .
Kaynak: AA