Mutluluktan Kahkaha Atan Engelli Gencin Annesi Gözyaşına Boğuldu

22. Dönem Kırşehir Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Gaziantep Koordinatörü Hacı Turan, Kırşehir'de yaşayan engelli vatandaşlara akülü araç hediye etti.

Akülü arabaya kavuştuğu için kahkahalarla gülen engelli gencin annesi ise sevinç gözyaşlarını tutamadı. Aşıkpaşa Spor Salonu'nda gerçekleşirken programa, Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden, Kırşehir 22. Dönem Milletvekili Hacı Turan, Belediye Başkan Vekili Veli Şahin, Emniyet Müdürü Metin Aşık, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Atak, Gençlik ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş, Kırşehir Anadolu Sakatlar Derneği Başkanı Servet Avkapan, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Kırşehir Anadolu Sakatlar Derneği Başkanı Servet Avkapan, törene katılan tüm davetlilere teşekkür etti. Vali Erden, Milletvekili Turan, Emniyet Müdürü Aşık ve Başkan Vekili Şahin'in katılımı ile akülü arabalar ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. Törende, akülü arabaya bindirilen engelli gencin, arabaya kavuşmanın sevinciyle kahkahalar atması ile engelli gencin annesi de sevinç gözyaşlarına boğuldu. Oğlunu ilk defa mutlu gördüğünü belirten anne, akülü arabaları alan Hacı Turan'ın boynuna sarılarak uzun süre ağladı. Duygulu anların yaşandığı programda, akülü arabalara kavuşan engelli vatandaşların yakınları da mutluluk gözyaşları dökerken, akülü arabaların teslim edilmesinin ardından programa katılan davetlilere Türk halk müziği konseri verildi.