Mimar Sinan İlköğretim Okulu’ndan Kaynarca Devlet Hastanesi'ne Ziyaret

Sağlık Haftası nedeni ile Mimar Sinan İlköğretim Okulu öğrencileri, 1-8 Nisan tarihleri arasında kutlanan Sağlık Haftası nedeniyle Kaynarca Devlet Hastanesini ziyaret ettiler.

Mimar Sinan İlköğretim Okulu’ndan Kaynarca Devlet Hastanesi'ne Ziyaret
Mimar Sinan İlköğretim Okulu 4/C sınıfı öğrencileri Müdür Yardımcısı Cemil Ergün ve sınıf öğretmenleri Metin Akkaya nezaretinde Kaynarca İlçe Devlet Hastanesini ziyaret etti. Hastane Müdürü Ali İrfan Çevik ve Başhekim Dr. Aysun Atakay tarafından sıcak bir ilgi ile karşılanan Müdür Yardımcısı, öğretmen ve öğrenciler Başhekim Dr. Aysun Atakay’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek çiçek sundular.

İlçe devlet hastanesinin çeşitli bölümlerini gezen öğretmen ve öğrenciler Acil Serviste Dr. Osman Aydın, Diş Hekimleri Yunus Emre Kartal, Furkan Burkay Gürel , Aile Hekimi Uz.Dr. Miray Soydanser , Laboratuar Teknisyeni Betül İkiz Akbulut, Radyolog Selim Doğan, Tıbbi Sekreter Şengül Tiken ve Ebe Kübra Koyun’dan hastanedeki çalışmalarla ilgili bilgiler aldılar.

Oldukça yararlı geçen gezi için, öğretmen ve öğrenciler görevli ve yetkili personellere teşekkür ederek memnun bir şekilde hastaneden ayrıldılar .
Kaynak: İHA