Bisiklet Çalan Kızlar Kameralara Yakalandı

Edremit’te bir fırının önünde herkesin gözü önünde park halindeki bisikleti çalan hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde faaliyet gösteren Alpaylar ekmek fırınına müşteri olarak gelen bir kişinin bisikletini gözüne kestiren, yaşları 12 ile 14 arası iki kız çocuğu, bir bisikletin üzerinde fırının önüne kadar geldiler. Bisikletin üzerinde bulunan kız çocuklarından pembe bluzlu olanı aşağıya inerek park halindeki bisikletin üzerine bindi. Daha sonra birkaç dakika etrafa ve fırının içine baktıktan sonra bisikletle hızla uzaklaşarak kayıplara karıştı.Alpaylar Fırını Sahibi Mustafa Alpay, herkesin gözü önünde fırının önündeki park halinde bulunan bisikleti çalan hırsızların bir an önce yakalanmasını istedi. Bisikleti çalan hırsızları şaşkınlıkla güvenlik kamerasından izleyen Alpay, ”Herkesin bir anlık dalgınlığından yararlanarak bisikleti kaşla göz arasında götürdüler." dedi.

Ancak fırının dört bir yanında bulunan 24 saat kayıt eden kameraları hesaba almayan hırsızlar kameralara yakalandılar. Saniye saniye hırsızlık anını inceleyen polis, bisiklet hırsızlarının peşine düştü .