Milletvekili Tunç, Kozcağız’a Köprü Müjdesi Verdi

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü Yılmaz Tunç, eski köprünün yerine yeni bir köprü inşa projesini 2012 yatırım programına aldıklarını açıkladı.

Milletvekili Tunç, Kozcağız’a Köprü Müjdesi Verdi
Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü Yılmaz Tunç, beraberinde AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclisi Üyesi Kenan Dursun ve bazı teşkilat mensuplarıyla birlikte Kozcağız beldesini ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Tunç, Belediye Başkanı Mustafa Karaman’la da belediye çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.Milletvekili Tunç, Kozcağız Köprüsü'nü 2012 yatırım programına aldıklarını ve eski köprünün yerine yeni bir köprü inşa edeceklerinin müjdesini verdi. Milletvekili Tunç, Kozcağız-Perşembe yolunu bu yıl tamamlamak için çalıştıklarını, Kozcağız-Kumluca-Abdipaşa yolunu da 2012 yatırım programına aldıklarını, yolun bu yıl içerisinde ihalesinin yapılacağını söyledi.

Kozcağız-Hasankadı-Yenice yolunun da proje çalışmalarının devam ettiğini belirten Milletvekili Tunç, Kozcağız barajının proje çalışmalarının ise bitmek üzere olduğunu, barajın temelini bu yıl içerisinde atacaklarını aktardı. Milletvekili Tunç, Kozcağız belde merkezinden geçen elektrik hatlarının yer altına alınması için de 400 bin TL ödenek ayırdıklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Milletvekili Yılmaz Tunç’a beldelerine verdiği önem ve hizmetlerinden dolayı Kozcağızlılar adına teşekkür etti .