Chp Yozgat İl Başkanı Kaytan Güven Tazeledi

Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Yozgat İl Kongresi'nde İl Başkanı Onur Kaytan güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Chp Yozgat İl Başkanı Kaytan Güven Tazeledi
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu'nda düzenlenen CHP Yozgat İl Kongresi'ne CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin CHP'li belediye başkanları, sivil toplum örgüt temsilcileri ve partililer katıldı.

Tek liste ile girilen seçimde İl Başkanı Onur Kaytan tekrar başkanlığa seçildi. Başkan Kaytan seçim sonarsı yaptığı teşekkür konuşmasında Cumhuriyet Halk Partisi’nin Atatürk ve silah arkadaşları tarafından kurulmuş, Kuva-yı Milliye ruhunu taşıyan köklü bir parti olduğunu söyledi.

Başkan Kaytan, "CHP'de görev yapmak benim için büyük bir onur ve gururdur. İl başkanlığım süresince arkadaşlarımla çalışmalarımızı elimizden geldiğince sürdürdük. Sizlerin desteğiyle bu sandıktan tekrar başkan olarak çıktıktan sonra CHP’yi ilimizde iktidara taşımaya söz veriyoruz. Genel Başkan Yardımcımız Gürsel Tekin Bey Yozgat’ın yollarından bahsetti. AK Parti iktidarının Yozgat’a nasıl baktığını biraz da AK Parti Yozgat milletvekili ve bakanlarının görmesini istiyorum. Yozgat 2002 yılından bu yana AK Parti iktidarına hep ilk sırada yer vermiş, destek vermiş ama karşılığını alamamıştır. Bu gün duble yollarıyla övünen bir AK Parti iktidarı Çerikli’den Akdağmadeni’ne kadar tarla yoluna mahkum etmiştir." eleştirisinde bulundu.Başkan Kaytan, AK Parti'nin çiftçiyi de sıkıntıya soktuğunu, "Bu gün çiftçisiyle, köylüsüyle övünen AK Parti iktidarı çiftçinin 2002 yılında sattığı buğdayın 2012 yılında da aynı olduğunu söylemiyor." diye konuştu.