Bahaeddin Nakıboğlu, Sunder İş Adamları Derneği Başkanlığına Seçildi

Yeni kurulan Sunder İş Adamları Derneği'nin 1. Olağan Genel Kurulunda Bahaeddin Nakıboğlu başkanlığa seçilirken 21 kişiden oluşan yönetim kurulu üyeleri de belirlendi.

Bahaeddin Nakıboğlu, Sunder İş Adamları Derneği Başkanlığına Seçildi
Kuruluş çalışmaları büyük bir titizlikle sürdürülen ve üyelerinden 'bir iş adamı derneğinden neler beklersiniz?' sorusuyla görüş alarak tüzüğünü bu görüşler üzerine oluşturan Sunder İş Adamları Derneği 1. Olağan Genel Kurulunu yaptı.

Sunder İş Adamları Derneği kurucu başkanı Bahaeddin Nakıboğlu Sunder İş Adamları Derneği Başkanlığına seçildi. Seçim öncesi Sunder Genel Koordinatörü Ahmet Kaygusuz, üyelerin duyarlılığından dolayı teşekkür ederek, “Sunder sadece ülkemizde değil, dünyanın her yerinde Gaziantep'in tanıtılmasında ve gelişmesinde önemli bir rol oynayarak faaliyetleriyle örnek bir dernek olmayı başarmıştır. Kuruluşu kısa bir süre önce gerçekleştirilen Sunder İş Adamları Derneği de inanıyorum ki örnek bir kuruluş olarak STK'lar arasındaki yerini alacaktır. Sunder'in çalışmalarına destek veren siz değerli üyelerimize teşekkür ediyor bundan sonra da Sunder İş Adamları Derneği'nin gelişmesi ve kalkınmasında da aynı özveri ve çalışmaları sürdüreceğinize inanıyorum” dedi.

Uzun yıllar Sunder'in başkanlığını başarıyla sürdüren Bahaeddin Nakıboğlu, Sunder İş Adamları Derneği başkanlığına adaylığını genel kurulda açıklarken geçmişte yapılan hizmetlerde bütün Sunderlilerin büyük emekleri ve alın teri bulunduğunu ifade ederek hepsine teşekkür etti. Nakıboğlu,şunları söyledi: “Mezunlar derneğinin kuruluş aşamasından beri aktif olarak çalışmaktayım. Sunguroğlu Lisesi Mezunlar Derneğinin 2. ve 3. dönem başkanlığını yaptıktan sonra, görevimi Önder Öztütüncü'ye devrettim ve İş adamları Derneği'nin kuruluş çalışmalarında yer aldım. Görevimi devrettikten sonra bayrağı devrettiğimiz arkadaşlarımızın da kısa bir süre içerisinde önemli hizmetlere imza attığını gördüm. Amacımız Sunder İş Adamları Derneği'nin dünyaya ve Türkiye'ye örnek olacak bir işadamları derneği haline getirilmesini sağlarken Gaziantep'e ve ülkemize önemli hizmetlerde yapmaktır. Bütün bunları ancak sizlerin destekleri ve güvenleri sonucu yapabileceğimize inanıyorum.” Yapılan konuşmaların ardından Sunder İş Adamları Derneği yeni yönetim kurulunu oluşturmak için sandık başına giderek oylarını kullandılar. Divan kurulu tarafından oyların sayılmasının ardından Sunder İş Adamları Derneği 1. Olağan Kongresi sonuçlandı ve yönetim kurulu başkanlığına Bahaeddin Nakıboğlu seçildi.

Nakıboğlu, yaptığı teşekkür konuşmasında, dernek üyelerine seslenerek, “Bana ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma verdiğiniz destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu derneği, diğer işadamları derneklerinden farklı kılacak nokta, komisyonlarımızdır. Yönetim Kurulumuz ve yeni oluşturulacak farklı komisyonlarımızla sürekli aktif olarak çalışarak , yeni ve özgün projeler ortaya çıkaracağız. Sunder İş Adamları Derneği sürekli üreten bir dernek olacaktır. Projeleriyle önce Türkiye'ye sonra dünyaya örnek bir dernek olacaktır. Diğer yandan, yıllardır para kazanacağız, iş yapacağız diye kendimizden, ailemizden ve sevdiğimiz dostlarımızdan ödün verdik. Derneğimiz sosyal olarakta etkin olup, biz işadamlarının eksik kaldığımız noktalarda, destek olacaktır” dedi.

Sunder'in sosyal tesislerinde gerçekleştirilen Sunder İş Adamları Derneği 1. Olağan Genel Kurulunda Sunder İş Adamları Dernek Başkanlığına Bahaeddin Nakıboğlu, Başkan Yardımcılığına Taner Hasırcı, yönetim kurulu üyeliklerine ise Mustafa Harputluoğlu, Cemil Okkıran, Ferhat Aydıngüler, Muzaffer Çiftçi, M. Ali Uzer, Mehmet Özkaya, Salih Eruslu, Mahmut Erbalcı, Emre Nakıboğlu, Mehmet Çıkmaz, Ergün Düzgün, Fatih Tiryakioğlu, Metin Uzer, Murat Uğur, Enes Eksik, Yusuf Çakmak, Osman Yetkin, Kutayfer Memiş ve Fatih Döldoş seçildi. Dernek Genel Sekreterlik görevine Abdurrahman Koçak, Genel Sekreter Yardımcılığına Doğuş Çimen atandı. Genel kurulun ardından dernek üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri günün anısına hatıra birer fotoğraf çektirerek başkan Bahaeddin Nakıboğlu ve yeni yönetim kurulu üyelerini kutladılar .