Akdeniz İhracatçılar Birliğinde Ödül Töreni

Kayseri’de, Akdeniz İhracatçı Birlikleri ödül töreni düzenlerken törende konuşan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Enerji Türkiye'nin büyüyen yüzünün lokomotifi" dedi.

Akdeniz İhracatçılar Birliğinde Ödül Töreni
Erciyes’te düzenlenen ödül törenine Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Vali Mevlüt Bilici, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Rektörü Fahrettin Keleştemur, Melikşah Üniversitesi Rektörü Reşit Özkanca, Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Musa Hakan Asyalı, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncü ve çok sayıda davetli katıldı.

Ödül töreninde konuşan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “Tabi bugün keyifli bir iş için buradayız. Ben Türkiye'nin kalkınmasına ve büyümesine gerek bulundukları şehirlere ve bölgeye katkılarınızdan dolayı sizleri yürekten kutluyorum. Enerji sektörü olarak ola ki sektörlerinizdeki yapmış olduğunuz tasarruflardan enerji sektörüne kaydırabileceğiniz eğer bir sermaye yapısı varsa bunu da rahatlıkla edeceğimizi söylüyorum. Enerji Türkiye'nin büyüyen yüzünün lokomotifi. Her zaman pazar problemi olmayan ve ürettiğiniz malı sürekli makul karlara satabileceğiniz bir ortam. Global krizin gölgesinde büyüyen ama etkilenmeden büyüyen siz değerli ihracatçılarımızı bir kez daha tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından başarılı ihracatçılara plaket verildi.