Rektör Adayı Yılmaz Gazi'lilerden Destek İstedi

Gazi Üniversitesi’nde rektörlük seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte adaylar çalışmalarına hız verdi.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Derviş Yılmaz, öğretim görevlilerine ve davetlilere verdiği yemekle projelerini sıralayarak destek istedi.

Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Derviş Yılmaz, Haziran ayında süresi bitecek olan rektörlük için adaylığını daha önceden açıkladı ve çalışmalarına başladı. Prof. Dr. Yılmaz, Gazi Üniversitesi Kültür Merkezi 'nde verdiği akşam yemeği ile bu süreçte kendisine destek verilmesini istedi.

Büyük katılımın olduğu yemekte Yılmaz, davetlilere projeleri hakkında bilgi verdi. Konuşmasına desteklerinden dolayı öğretim görevlilerine teşekkür ederek başlayan Yılmaz, şunları söyledi: “1973 yılından bu yana tam 39 yıldır bu aileye, bu ülkeye hizmet etmekten gurur duyuyorum. Her çevresini, her karışını bildiğim, her sevincine ve hüznüne ortak olduğum üniversiteme, 39 yıllık tecrübemle sizlere, rektör olarak hizmet etmek arzusundayım.”

Rektörlük yolunda hedeflerini gerçekleştirebilmesi için 'yüreği Gazi 'li olarak atan ' şeklinde adlandırdığı öğretim görevlilerinden destek beklediğini aktaran Yılmaz, “Sizlere adil, saygılı, dürüst bir yönetim anlayışı ile hizmet sunmaya talibim. Daha katılımcı, özgür, demokratik ve daha huzurlu çalışma ortamı ile daha sosyal, aktif bir yönetim anlayışına hazırlanmalıyız.” diye konuştu.

Daha güçlü ve büyük Gazi için yola çıktığını vurgulayan Yılmaz, değişim ve gelişim için tecrübe ve birikimiyle hiç eksilmediğini belirttiği heyecanıyla aday olduğunu söyledi.

Rektör adayı Yılmaz, konuştuğu sırada hedeflerini ve projelerini anlatan bir de sunum yapıldı. Hazırlanan slayt ile vizyon ve misyon hakkında bilgilendirme yapıldı.

Bu arada Kayseri doğumlu olan Yılmaz, yoğun katılımın olduğu yemekte davetlilere Kayseri mantısı ikram etmesi dikkat çekti.