Giresun Valisi Dursun Ali Şahin Uzakdoğu'da

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin'in, Çin ve Singapur'da inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere yurtan ayrıldığı bildirildi.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Şahin'in, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte “Çin ve Singapur İnceleme ve İşbirliği ' programına katıldığı belirtildi. Açıklamada, heyet başkanlığını Vali Şahin 'in yaptığı ifade edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi: 'İlk olarak Şangay 'a geçecek olan üyeler, gezi süresince Çin Uluslararası Yapı Dekorasyonu ve Yapı Fuarı'na katılacak, ticaret ve sanayi odası ile fabrika ziyaretlerinin yanı sıra ikili iş görüşmelerinde bulunacaklar. Çin Seddi 'ni de gezecek olan ekip Pekin'den Singapur 'a geçerek. Uluslararası mobilya fuarına katılıp, sanayi ve ticaret Odası, Senztoza Adaları Alışveriş Merkezi ziyaretlerinin yanı sıra limanı ziyaret edecek. Vali Şahin ve beraberindekiler 13 Mart Salı günü yurda dönmek üzere Singapur 'dan İstanbul 'a hareket edecek. '

Vali Şahin'in yurt dışında olduğu süre içinde Vali Vekilliği görevini Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz'ın yürütüleceği bildirildi.