Vali Yenigün Huzurevi Sakinleri İle Biraraya Geldi

Erzincan Valisi Selman Yenigün, kamu kurum kuruluşlarının denetim ve incelemeleri kapsamında İl Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ve 100.

Vali Yenigün Huzurevi Sakinleri İle Biraraya Geldi
Yıl Atatürk Huzurevi 'ni ziyaret etti.100. Yıl Atatürk Huzurevi binası önünde İl Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Abdullah Yurt, Huzurevi Müdürü Erdoğan Eriçyel ve kurum personeli tarafından karşılanan Vali Selman Yenigün, İl Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Abdullah Yurt 'tan brifing aldı. Brifing 'de kurum hakkında bilgiler alan Vali Selman Yenigün, daha sonra huzurevi sakinleri ile bir süre sohbet etti.

Yaşlılar ile yakından ilgilenen Vali Yenigün, Huzurevi sakinlerinin sorunlarını dinledi. Huzurevi sakinlerinin mutlu bir ortamda uyum içinde yaşadıklarını gözlemlediğini dile getiren Vali Selman Yenigün, 'Sizler milletimizin gururusunuz, sizlere hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Bu hizmetleri geliştirerek devam ettireceğiz ' şeklinde konuştu. Huzurevi binasındaki incelemelerinin ardından Huzurevi Müdürü Erdoğan Eriçyel tarafından Vali Yenigün 'e kurum hakkında brifing sunuldu. Sunulan brifing 'de kurumun ihtiyaç ve sorunları hakkında da bilgiler alan Vali Selman Yenigün, ihtiyaçların en kısa sürede temini için İl Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Abdullah Yurt 'a talimat verdi.Vali Yenigün, sunulan brifing 'in ardından 100. Yıl Atatürk Huzurevi 'nden ayrıldı.
Kaynak: İHA