Ünye Müftülüğü'nden 'iletişim' Konferansı

İletişim Diksiyon Davranış Biçimleri Halkla İlişkiler Uzmanı Eğitimci Oğuz Gülay, "Bir ülkede ahlaki ve manevi değerler yok olmuşsa, o ülke ve o ülkenin milleti yok olmaya mahkumdur.

Ünye Müftülüğü'nden 'iletişim' Konferansı
İşte biz çocuklarımıza ahlaki ve manevi değerleri vermek mecburiyetindeyiz 'dedi.Ünye Müftülüğü'nce düzenlenen 'İnsanlar Arası İletişim ve Davranış Biçimlerinin Önemi 'konulu konferansa, İletişim Diksiyon Davranış Biçimleri Halkla İlişkiler Uzmanı Eğitimci Oğuz Gülay konuşmacı olarak katıldı.

Konferansa Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ordu İl Genel Meclis Üyesi ve Daimi Encümeni Fahri Şahin, Ünye Müftüsü Aydın Yığman, Fatsa Müftüsü Şenel Yılmaz, daire amirleri, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.Ünye Müftüsü Aydın Yığman açılış konuşmasında konferansa gelen katılımcılara teşekkür ederken, Oğuz Gülay'a da teşekkür plaketi takdim etti.

Aydın Yığman'ın ardından kürsüye çıkan İletişim Diksiyon Davranış Biçimleri Halkla İlişkiler Uzmanı Eğitimci Oğuz Gülay, aile içi iletişime ve iletişimin önemine dikkat çekti. Gülay konuşmasında, 'Bir ülkede ahlaki ve manevi değerler yok olmuşsa, o ülke ve o ülkenin milleti yok olmaya mahkumdur. Hiçbir ülkenin ortadan yok olması diğer ülkenin askerlerinin çok olmasından veya silahlarının fazla olmasından yok olmamıştır. O ülkenin ahlaki ve manevi değerleri yok olmuştur ve dolayısıyla savaşta da kaybetmiştir. İşte biz çocuklarımıza ahlaki ve manevi değerleri vermek mecburiyetindeyiz. Bunun içinde iletişim önemli. Annelerimize çok iş düşüyor bu konuda. Lütfen işleri babalara yüklemeyin. Babalar bu işle meşgul olmuyorlar ya da olamıyorlar. Bu tembelliklerinden değil hayatta olan mücadelelerinden dolayı. Anneler size çok ihtiyacımız var. Sadece cennet ayaklarınızın altında olduğu için değil, gelecek Türkiye'yi idare edecek çocuklarımızı siz yetiştireceğiniz için size çok ihtiyacımız var 'diyerek, annelerin bu konudaki rolünün önemini vurguladı.
Kaynak: İHA