Samanyolu Koleji'nin Dahilerinden Vali Çakır'a Ziyaret

Özel Çorum Samanyolu İlköğretim Okulu'nun başarılı öğrencileri ve okul idarecileri, Çorum Valisi Nurullah Çakır ve İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin'i ziyaret etti.

Vali Çakır, Uluslararası Matematik Olimpiyatları'nda Cambridge Üniversitesi esol dil sınavları, Urfodu bilim olimpiyatında başarılı olan öğrenciler ve il geneli masa tenisi yıldızlar il birincisi ve il geneli masa tenisi minikler il birincilerini, başarılarından dolayı kutladı. Çakır, 'Öğrencilerimizin ulusal ve uluslararası başarıların ülkemiz için önemli rolü olduğun biliyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. ' dedi.

Öğrenciler daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin'i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Girgin, 'Ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceler alarak Çorum 'u iyi bir şekilde temsil ettikleri için okul idareci, öğretmenlerini ve öğrencilerini tebrik ediyorum. ' şeklinde konuştu.


Özel Samanyolu Koleji Müdürü Erdal Öğülmüş de öğrencilerin iyi, sosyal ve üreten, araştıran insanlar olarak yetişmesi için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ifade etti.