Memurlar Bu Kez Vergi Değil, Alkış Topladı

Vergi Haftası münasebetiyle Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği etkinlikte tamamıyla memurlardan oluşan halk müziği korosu ve halk oyunları ekibinin sergilediği gösteri, izleyenlerden büyük alkış aldı.

Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl şubat ayının son haftası düzenlenen 'Vergi Haftası 'nda, Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı bir dizi etkinlik düzenlendi. Ankara Kocatepe Kültür Merkezi 'nde düzenlenen etkinliğe Ankara Vali Yardımcısı Osman Günaydın, Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı Şinasi Candan, daire başkanları ve çok sayıda izleyici katıldı.

Şef Mehmet Üçer denetiminde Anadolu 'nun her yöresinden seçme birbirinden güzel türküleri seslendiren memurlardan oluşan koronun yerini daha sonra Çetin Akdeniz denetimindeki '7 Renk Anadolu Halk Oyunları Ekibi ' aldı. 'Vergi Ateşi ' anonsuyla sahne alan halk oyunları ekibi, zeybek, semah ve sema gösterileni izleyicilerin beğenisine sundu. Etkinliğin sonunda halk oyunlarıyla birlikte sahnede boy gösteren 9 yaşındaki Beril Bulak gösterdiği performansla izleyiciler tarafından uzunca bir süre ayakta alkışlandı.