Kemerli Kadınlar, Oktay Usta Önünde Hünerlerini Sergiledi

Samanyolu Televizyonu'nda yayınlanan Yeşil Elma programının sunucusu Oktay Usta (Oktay Aymelek) Antalya’nın Kemer ilçesinde 'Oktay Usta Kemerli Hanımlarla Buluşuyor' programına katıldı.

Programda Oktay Usta'nın yönettiği yarışmalara kemerli kadınlar büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık 600 kişinin katıldığı yarışma programında Oktay Usta yarışmaya katılan kadınlara portakal kabuğundan gül, salatalıktan lale, pırasadan palmiye ağacı, salata yapma gibi yarışmalar yaptırdı. Zaman zaman yaptığı esprilerle de salondakileri güldüren Oktay Usta programın yoğun ilgi görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Programda Oktay usta tarafından tavalarla yapılan alevli gösteri ise büyük begeni topladı. Yarışma sonunda Oktay usta için özel olarak üretilen 10 tane mutfak önlüğü açık artırma usulüyle satışa sunuldu. Program boyunca giydiği önlük ise ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına açık artırmaya sunuldu. Önlük kıran kırana süren artırma sonucu 1000 liradan alıcı buldu. Kahraman Ticaretin sponsorluğunda katılımcılara 11 fırın, 1 ufo ısıtıcı, ve 1 çamaşır makinası çekilişle hediye dildi.


Gökkuşağı Eğitim Vakfı yetkilileri programın gelirinin Göynükte yapılacak olan kız öğrenci yurdu inşaatında kullanılacağını söyledi. Program sonunda Oktay Usta önlük ve kitaplarını imzaladı.