İntihar Eden Kadını Arama Çalışmaları Sürüyor

Sakarya nehrine atlayarak intihar eden Nermin Korkmaz'ı arama çalışmaları sürerken, kadının intihar etmeden önce yakınlarına "hakkınızı helal edin" diye mesaj attığı ortaya çıktı.

İntihar Eden Kadını Arama Çalışmaları Sürüyor
D-100 Karayolu üzerinde bulunan Sakarya Köprüsü'ne çıkan ve polislerin ve yakınlarının ikna çabalarına rağmen kendini nehre alan 1 çocuk annesi Nermin Korkmaz'ı (32) arama çalışmaları sürerken, Korkmaz'ın son çalıştığı işinden 17 gün önce ayrıldığı ortaya çıktı.

Ailesiyle birlikte yaşayan Korkmaz'ın her gün işe gidiyorum diye yakın arkadaşının yanına gittiği ve kadının intiharından önce yakınlarına 'hakkınızı helal edin' diye mesaj attığı öğrenildi. İntiharından önce daha önceden çalıştığı bir lokantayagelen ve işyerinin mutfağında ağlayan kadının yakın bir arkadaşına, 'Ablam ben ardımda yetim bırakıyorum. Son kez sabah kokusunu aldım ' diye mesaj gönderdiği öğrenildi. Arkadaşı durumu polis bildirirken, Korkmaz'ın mesajın ardından kısa bir süre sonra köprüye çıkarak nehre atladığı kaydedildi

Öte yandan, 9 yaşındaki kızına hamileyken eşinden ayrılan kadının ailesi, olay sırasında ekiplerin hızlı hareket etmediğini ileri sürerek ihmal olduğunu iddia etti.
Kaynak: İHA