CHP Merkez İlçe Başkanlığı İçin İlk Aday

Osmaniye’de 31 Mart 2012'de yapılacak olan CHP Merkez İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan ilk isim İnşaat Mühendisi Ali Temuroğlu oldu.

Parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını açıklayan Temuroğlu, CHP 'nin büyük bir aile olduğunu ifade ederek bugüne kadar partide birçok görevde bulunduğunu söyledi. Siyasetin çok kişi ile yapıldığı zaman verimli olacağını kaydeden Temuroğlu açıklamsında şunları söyledi:

'Siyasette katılım çok olmasıyla güç daha da artar. O nedenle herkesi kucaklayacak kimseyi dışlamayacak, küskünlüğe, dargınlığa, ayrılığa, gayrılığa meydan vermeyecek bir yönetimle iş başına gelmeyi düşünüyoruz. Aynı zaman da inanmış çalışkan, her gün seçim varmış gibi halkın arasında, köyde çiftçinin, sanayide işçinin, sokakta esnafın, mahallede halkın yanında olacak sürekli çalışacak bir yönetim oluşturacağız. Bizler artık bu süreçte derlenip toparlanıp bir araya geleceğiz. Canla başla partimize çalışacağız. Partili büyüklerimin başta olmak üzere birçok partili arkadaşımızla adaylık konusunda görüştüm. '

Kadın ve Gençlik Kollarına ayrı bir önem vereceğini kaydeden CHP Osmaniye Merkez İlçe Başkan Adayı Ali Temuroğlu 'Gençliği olmayanın geleceği olmaz. Biz bu görevde inşallah gençlerimize de ayrı bir önem vereceğiz. Gençliğimizi CHP 'ye sempati duyan bir hale getireceğiz. En önemlisi gençlik kollarını güçlendireceğiz. Hanımların siyasete katkısını biliyorum. O nedenle hanımlarımıza daha bir ayrı önem vereceğiz. ' dedi.


CHP Osmaniye İl Başkanı Kemal Tabak ise CHP Osmaniye Merkez İlçe başkan adaylığını açıklayan Ali Temuroğlu 'na başarılar diledi.