CHP'li Vekiller Gökdere Barajı'nda İnceleme Yaptı

CHP Adana milletvekilleri Ümit Özgümüş, Turgay Develi ve Ali Demirçalı, Adana'nın Kozan ilçesindeki Gökdere Köprü Barajı Derivasyon Tüneli'nin kapağının patlamasının ardından kayıp işçiler için başlatılan arama çalışmalarının sürdüğü alanda inceleme yaptı.

CHP'li Vekiller Gökdere Barajı'nda İnceleme Yaptı
CHP'li vekiller alanda bir süre inceleme yaptıktan sonra yetkililerden bilgi aldı. Milletvekili Özgümüş, yaptığı açıklamada, 'Bu olayın sorumluları kimse bir an evvel cezalandırılmalı. Biz CHP olarak TBMM'nde soru önergesi vererek olayı Meclis Araştırma Komisyonu kurulması için Meclis gündemine taşıdık. Umarım en kısa sürede olayın sorumluları bulunur ' dedi.

Milletvekili Develi de, çalışma yapan ekiplerin yoğun çaba harcadığını ve işlerinin çok zor olduğunu belirterek, 'Böyle kazaların bir daha yaşanmasını istemiyoruz ' dedi. Milletvekili Develi sorumlular bir an evvel bulunup cezalandırılmalı diye konuştu.

Milletvekilleri daha sonra Kozan Belediyesi tarafından kurulan çadırdaki kayıp yakınlarını da ziyaret ederek bir süre sohbet etti.
Kaynak: İHA