Bursa Orhangazi Üniversitesi Gençleri Tiyatroda Buluşturdu

Bursa’nın ilk vakıf üniversitesi olan Bursa Orhangazi Üniversitesi (BOÜ) eğitim hayatına başlayan kültürel etkinlikler düzenlemeye başladı.

Bursa Orhangazi Üniversitesi Spor, Kültür ve Sağlık Daire Başkanlığı 'nın organizesinde Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen, Fatih Sanat Tiyatrosu 'nun hazırladığı 'Cinnet-i Tercih 'adlı oyunla üniversiteye hazırlık öğrencileri farklı bir akşam yaşadı.

Tayyare Kültür Merkezi 'ni dolduran gençler, tiyatro ekibinin birbirinden komik esprileriyle adeta kendinden geçti. Ali karakterinin üniversiteye hazırlanırken başından geçenleri mizahi bir dille anlatan tiyatro oyununu izleyen öğrenciler, içinde bulundukları sınava hazırlık döneminde böyle eğlenceli bir oyunla sınav stresinden az da olsa uzaklaşmış oldu.

BOÜ Rektörü Prof. Dr. Recep İleri 'nin izlediği oyunun sonunda tiyatro oyununda görev olan oyunculara üniversitenin hediyeleri verildi. Prof. Dr. Recep İleri, bu tür faaliyetleri üniversite olarak çok önemsediklerini faaliyetlerinin ileriki dönemlerde de devam edeceğinin müjdesini verdi. Program, üniversitenin öğrenciler için hazırladığı ikramların takdimiyle sona erdi.