Başkandan Sanal Sitem

Manisa’nın Demirci İlçesi Belediye Başkanı İhsan Temel, Ticaret ve Sanayi Odasının organize ettiği oda başkanlarına yönelik toplantıya çağrılmayınca belediyenin resmi internet sitesinden sitem etti.

Başkandan Sanal Sitem
Kendisinin toplantıya çağrılmamasına içerleyen Başkan Temel 'in, Demirci Belediyesi 'nin internet sitesinde sitem etmesi üzerine ilçede bir açıklama yarışı başladı. İlk açıklama ev sahibi Demirci Ticaret ve Sanayi Odası 'ndan geldi. Oda Başkanı Selami Selçuk;

“Öğretmen evinde ilçe Kaymakamımız Sayın Yalçın Sezgin, İlçe Jandarma Karakol Komutanımız Bayram Tahanoğlu, İlçe Emniyet Müdürümüz Gökhan Balaban 'ın katılımıyla yemekli bir toplantı düzenledik. Toplantıda özel bir gündem belirtilmemiş, esnafımızın ticaret ve sanayi erbabımızın ilçe yöneticileri ve kolluk kuvvetleriyle birbirlerini daha iyi tanımaları sağlanmıştır. Bu amaç üzerine bir araya gelen yetkililer, farklı konular üzerinde görüş alışverişinde bulunduktan sonra söz sıcak gündem maddesi olan Hükümet Konağı inşaatına gelmiş, oda başkanları yer seçimi ile ilgili görüşlerini belirtmişlerdir. Şurasını özellikle belirtelim ki, Hükümet Konağı 'nın yer seçimi üzerinde ki konuşmalara orada konuşulan mevzulardan sadece birisidir. Esasen Hükümet Konağının yer seçimi Sayın Valimiz Halil İbrahim Daşöz, Milletvekilimiz Muzaffer Yurttaş, İlçe Kaymakamımız Yalçın Sezgin, Belediye Başkanımız İhsan Temel ile AK Parti İlçe Başkanı Selami Selçuk ile birçok ilgilinin bulunduğu bir ortamda kararlaştırılmıştır” dedi.Sezgin, yaptığı açıklamanın sonunda Belediye Başkanı Temel 'i, internet sitesini propaganda aracı olarak kullanmakla suçladı.Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin ise, basit konuların tartışılmasının doğru olmadığını, konunun basına yansımasını da üzüntü verici bulduğunu söyledi.
Kaynak: İHA