Vali Vekili Abidin Ünsal’dan, Emniyet ve Jandarmaya Teşekkür Ziyareti

Karabük Vali Vekili Abidin Ünsal il ve ilçelerde suçun önlenmesi ve suçluların yakalanmasında gösterdikleri büyük başarı ve özveriden dolayı emniyet ve jandarma personeline teşekkür etti.

Vali Vekili Abidin Ünsal’dan, Emniyet ve Jandarmaya Teşekkür Ziyareti
İlk olarak İl Emniyet Müdür Vekili Mehmet Çalık’ı ziyaret eden Vali Vekili Ünsal, asayişin ve huzurun sağlanmasındaki katkılarından başta İl Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz olmak üzere tüm emniyet teşkilatı adına Emniyet Müdür Vekili Çalık’a teşekkür ederek, “Özellikle Eflani ilçemizdeki hırsızlık olayının aydınlatılmasındaki başarılı çalışmanızdan dolayı sizleri kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Daha sonra İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret eden Vali Vekili Abidin Ünsal, Yenice ilçesinde meydana gelen cinayet olayının aydınlatılması ve suçluların yakalanmasındaki üstün gayret ve başarılarından dolayı tüm jandarma teşkilatı adına İl Jandarma Komutanı Albay Ufuk Nayır’a teşekkür etti.

JANDARMA GENEL KOMUTANI ORG. BEKİR KALYONCU KARABÜK’TE
Vali Vekili Abidin Ünsal’ın jandarmayı ziyareti sırasında, kentte bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu da ziyarette yer aldı. Vali Vekili Abidin Ünsal’a nazik davranışlarından dolayı teşekkür eden Orgeneral Kalyoncu, “Biz jandarma teşkilatı olarak kanunların gösterdiği yolda her zaman halkımızın hizmetindeyiz. Böyle bir başarıya imza atan Jandarma Komutanımız Ufuk Albay’a ve jandarma teşkilatımız mensuplarına sizin teşekkürünüzü canı yürekten paylaşıyorum. Görevlerini yapmışlardır. Bundan sonra da bu görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacaklardır” dedi.

Ziyaretin sonunda Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu, günün anısına Vali Vekili Abidin Ünsal’a Jandarma Genel Komutanlığı'nın bir plaketini takdim etti.

Vali Vekili Ünsal da, plaketi Vali İzzettin Küçük adına kabul ettiğini belirterek, Orgeneral Bekir Kalyoncu’ya teşekkürlerini sundu .