Adıyamanlı Gazeteciler 200 Fidanı Toprakla Buluşturdu

Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti üyeleri ve il protokolü Orman Haftası nedeniyle Karadağ'daki ormanlık alanda fidan dikti.

Adıyamanlı Gazeteciler 200 Fidanı Toprakla Buluşturdu
Fidan dikme törenine Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Bağcı, Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Orman İşletme Müdür Vekili Yusuf Turan, Toprak Muhafaza Başmühendisi Ali Karaçam, Orman İşletme Merkez Şefi Mehmet Gürkaynak, AGAD Başkanı İbrahim Aslan, Belediye Kültür Müdürü İskender Korkut, Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Pancar ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Törende konuşan Vali Ramazan Sodan, ilin ağaç bakımından zayıf olduğunu bu yüzden ağaçlandırmaya büyük önem verdiklerini söyledi.

Yeni fidanları toprakla buluşturmaktan büyük sevinç duyduklarını belirten Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan ise “Cemiyet olarak kurulduğumuz güden bu yana çeşitli etkinlikler düzenledik. Bugün de Orman Haftası münasebetiyle hem ağaçlandırmanın önemine dikkat çekmek, hem de cemiyetimiz üyesi olan arkadaşlarımızla fidan dikmek istedik. Artık cemiyetimizin ve basın mensubu arkadaşlarımızın burada bizim de fidanlarımız var diyeceğimiz bir alana kavuşmuş olmanın sevincini yaşıyoruz." dedi.

Konuşmaların ardından Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti için ayrılan alana protokol ve basın mensupları tarafından 200 fidan dikildi.