Silifkeliler Ali Altay'ın Müzikleri Eşliğinde Piknik Yaptı

Mersin’de Silifke Belediyesi ve Kent Konseyi tarafından ortaklaşa olarak yürütülen 'Silifkemiz Evimiz, Evimiz Tertemiz' projesi, ünlü pop müzik sanatçısı Ali Altay’ın konseriyle sona erdi.

Silifkeliler Ali Altay'ın Müzikleri Eşliğinde Piknik Yaptı
Pazarkaşı Mahallesi'ndeki alanda toplanan Silifkeliler, Ali Altay’ın söylediği hareketli şarkılar eşliğinde piknik yaparak baharın tadını çıkardı. Sabah erken saatlerde piknik alanına gelen Silifkeliler bir yandan piknik yaparken diğer yandan Deniz Bursalı, Orkun Güller, Ali Sayım ve Ertaş Keskin’in oluşturduğu Grup Ritmix konserini dinledi.

Konserin ardından Grup Ritmix’e, Kent Konseyi Başkanı Rifat Karaduman plaket ve teşekkür belgesini verdi. Piknik alanını dolduran Silifkeliler, sahne alan Ali Altay’ın söylediği birbirinden hareketli şarkılarla gönüllerince eğlendi. 7’den 70’e herkesin yoğun ilgi gösterdiği konserde, sanatçı Silifke’de geçmişte yaşadığı anılarını da izleyenlerle paylaştı.

Konserin ardından sanatçının plaketini veren Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, “Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz 'Silifke’miz Evimiz, Evimiz Tertemiz' projesi kapsamında öğrencilerimizle birlikte temiz bir çevre yürüyüşü ile başlayan haftamız görüntü kirliliği konulu panelle devam etti. Şiir, kompozisyon ve en temiz okul yarışmaları ile devam eden etkinliğimizde bu yıl ilke defa başlattığımız en temiz okul yarışmasında Atatürk İlköğretim Okulu birinci seçilmiştir. Temiz bir çevre bilincinin halkımıza ve gelecek kuşaklarımıza aktarılması yönünde kent konseyi ile birlikte yürüttüğümüz bu projeye destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bugün buraya gelerek sizlere çok güzel bir konser veren hemşerimiz Ali Altay ve ekibine de çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel'in konuklarını Yörük çadırında ağırladığı etkinliğe, Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, Garnizon Komutanı Personel Binbaşı İbrahim Alan, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İbrahim İlhan, Özel Çevre Koruma Şube Müdürü İbrahim Karaca, Cumhuriyet Başsavcısı Vekil Öztürk, Emniyet Müdürü Volkan İmişçi, Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Hakan Sayılan, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Göktaş, MHP İlçe Başkanı Özer Özel, Belediye Meclis Üyeleri, Kent Konseyi Başkanı Rifat Karaduman, Kadın Meclisi Başkanı Dr. Nesrin Esin de katıldı.