CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Atılgan Açıklaması

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Deniz Pınar Atılgan, '''Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun'da eksiklikler var'' dedi.

Atılgan, partisinin Çankırı Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından Büyük Otel'de düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, şu ana kadar 18 ili gezdiklerini belirterek, 81 ili tek tek gezerek ziyaret ve toplantılar yapacaklarını söyledi.

Bu ziyaret ve toplantılarda, partililer ile bundan sonraki süreçte neler yapmaları gerektiğini tartışacaklarını ifade eden Atılgan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun nisan ayının sonunda yurt gezilerine başlayacağını belirtti.

Atılgan, CHP olarak kadına yönelik karşı şiddete karşı olduklarını ve toplumunda karşı olması gerektiğini vurgulayarak, ''Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun'da eksiklikler var. Yasanın diğer siyasi partilerin katılımı ve çeşitli platformlarda tartışıldıktan sonra çıkmasını isterdik. Ama ne yazık ki öyle olmadı. Biz CHP Kadın Kolları ve kadın vekillerimizle bir çalışma yapacağız ve yasanın eksik yanlarını kamuoyuna duyuracağız.''
Kaynak: AA