SGK Görele İlçe Müdürlüğü İçin Yer Aranıyor Sgk Görele’de Yer Arıyor

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Giresun İl Müdürü İlhan Nebioğlu, Görele’de yeni kurulması planlanan şube binası için incelemelerde bulundu.

SGK Görele İlçe Müdürlüğü İçin Yer Aranıyor Sgk Görele’de Yer Arıyor
Giresun 'un Görele ilçesinde yeni kurulacak olan SGK şubesi için yer bulunması için Görele 'ye gelen SGK Giresun İl Müdürü İlhan Nebioğlu, Görele Kaymakamı Aykut Pekmez 'i ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. Espiye, Bulancak, Şebinkarahisar ilçelerinde kurulan SGK Merkezlerinin ardından Görele ilçesine 'de sıra geldiğini ifade eden, Nebioğlu, 'Biz SGK Giresun İl Müdürlüğü olarak Görele ilçesinde açmak istediğimiz SGK Merkezinin ön çalışmalarını yapmak için Kaymakamımız Aykut Pekmez 'i ziyarete gelerek ilçede arsa veya kiralık bina bulabilmek için yaptığımız çalışmalarla ilgili bilgi alış verişinde bulunduk. Amacımız arsa bulabilmek eğer arsa bulabilirsek en kısa zamanda kendi tip projemizle binamızı yapmak istiyoruz. Bu konuda gerek Kaymakamımız Aykut Pekmez gerekse Belediye Başkanımız Ertuğrul Melikoğlu 'nun bize yer bulma veya arsa konusunda yardımcı olmaları konusunda ricada bulunduk. Şayet arsa bulamaz isek kiralık bina konusunda gelecek olan tekliflere göre hareket etmeye çalışacağız. ' dedi.

SGK Giresun İl Müdürü İlhan Nebioğlu 'nun , Görele Kaymakamı Aykut Pekmez 'i ziyaretinde Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu 'da hazır bulundu