Salıpazarı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İle Kalkınacak

AB kırsal kalkınma desteklerini üretici ve girişimcilerle buluşturacak olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu(TKDK)'nun Samsun İl Koordinatörlüğü tarafından Salıpazarı ilçesinde IPARD 5.Başvuru Çağrı Dönemi'ne yönelik bir tanıtım toplantısı düzenlendi.

Salıpazarı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İle Kalkınacak
Salıpazarı Ziraat Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen tanıtım toplantısına Salıpazarı Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Aslan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Behic Keskin kooperatif ve üretici birlikleri temsilcileri, muhtarlar, tarımsal işletme sahipleri ve 50'ye yakın Salıpazarlı katılırken TKDK'yı temsilen ise İl Koordinatörü Dr. Bülent Turan ile uzmanlar Gökhan Başakoğlu ve Volkan İmren toplantıda hazır bulundu.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun (TKDK) 29 Ağustos 2011 tarihinde Avrupa Birliği’nden yetki devrini aldığını belirten TKDK Samsun İl Koordinatörü Dr. Bülent Turan, "Kırsal Kalkınma kapsamında uygulanacak yatırımlara ilişkin 1 Mart 2012 tarihinde Beşinci Başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır. Başvurular 15 Mart 2012 ile 13 Nisan 2012 tarihleri arasında İl Koordinatörlüğümüzde kabul edilecektir." dedi.