Salihli'de, Tüm Öğrenciler Bu Yaz Tek Tip Kıyafet Giyecek

Manisa Valiliği tarafından başlatılan ''251 Bin Dev Öğrenci'' projesi kapsamında Salihli'ye yapılacak olan ''Gezegen Evi''ne bütçe oluşturabilmek için 20 bin fazla yazlık kıyafet hazırlanarak öğrencilere dağıtıldı.

251 Bin Dev Öğrenci projesi doğrultusunda öğrenci anketi ile belirlenen Gezegen Evi'nin, Salihli'ye yapılabilmesi için kaynak oluşturma çalışmaları son sürat devam ediyor. Bu kapsamda Salihli'de 20 binden fazla öğrenciye ''Yazlık Kıyafet'' uygulaması kapsamında yeni tişört dağıtılıyor. 10 liradan öğrencilere satılan tişörtler sayesinde Gezegen Evi için kaynak oluşturulması amaçlanıyor.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Yıldız, Altınordu İlköğretim Okulu'nda düzenlenen yazlık kıyafet dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, yaz aylarında öğrencilerin yazlık kıyafet giydiğini, her okulunu bu kıyafeti kendisinin belirlediğini belirtti. Yıldız, bu yıl, önceki uygulamalardan farklı olarak tek tip kıyafet uygulamasına gideceklerini kaydetti .