Kırkağaç'ta 'Bir Hilâl Uğruna Batan Güneşler' İsimli Oyun Sahnelendi

Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıldönümü dolayısıyla Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, "Bir Hilâl Uğruna Batan Güneşler" isimli tiyatro oyunu sahnelendi.

Kırkağaç'ta 'Bir Hilâl Uğruna Batan Güneşler' İsimli Oyun Sahnelendi
Fırat Kültür Merkezi (FKM) Tiyatrosu oyuncuları ayakta alkışlandı.Kırkağaç Belediyesi ve Kırkağaç Genç İşadamları Derneği (KIGİAD)'nin ortaklaşa düzenledikleri programa Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı, Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, İlçe Emniyet Müdürü Mithat Uysal, daire amirleri, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çanakkale'de omuz omuza verilen kardeşlik destanının anlatıldığı oyunda cephedeki hikâyeler, seyircileri hem güldürdü hem ağlattı. Oyundan sonra FKM Tiyatrosu oyuncularına çiçek takdim eden Kaymakam Sırmalı, “Çanakkale ruhu, hiçbir zaman kaybedilmemesi gereken bir ruh. Bugün bu ruhu bize yaşatan FKM Tiyatrosu oyuncularına teşekkür ediyorum. Bu oyunun getirilmesine vesile olan Kırkağaç Belediyesi ve KIGİAD'a da teşekkür ediyorum.” dedi.

Oyunculara hediye takdim eden Başkan Gedüz de, “Çanakkale Zaferi’ni bizlere bir daha yaşattıkları için FKM Tiyatrosu oyuncularına ve programa katılan herkese çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu .