AK Parti Edirne Yaşlılar Koordinasyon İl Başkanı Remzi Yörük Açıklama Yaptı

AK Parti Edirne Yaşlılar Koordinasyon İl Başkanı Remzi Yörük, yaşlılarla ilgili top yekun bir bilinçlenmeye ihtiyaç olduğunu bildirdi.

Yörük, 18- 24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, yaşlıların sorunlarının sadece yılda bir gün hatırlanmakla çözülemeyeceğini belirtti.

Yaşlıların sorunlarının ve mağduriyetlerinin çözümü için çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Yörük, şunları kaydetti:
''Türkiye'de ilk kez AK Parti'de oluşturulan yaşlılar koordinasyon merkezleri bünyesinde yaşlılara yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Türk milleti, adeta bir kubbenin tuğlaları, bir temelin taşları gibi birbirine dayandıkça daha fazla sağlamlaşan bir yapıya sahip olur. Biz millet olarak gücümüzü bu dayanışmadan alıyoruz. Yaşlılarımızla ilgili top yekun bir bilinçlenmeye ihtiyacımız var. Yaşlılar Haftası münasebetiyle tüm yaşlılarımızın ve büyüklerimizin bu anlamlı günlerini en kalbi duygularımızla kutlar, sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde huzurlu yarınlar diler selam, sevgi ve saygılarımızı sunarız.''
Kaynak: AA