Ergep ve Yıldırım Koleji, Sağlık Çalışanlarını Buluşturdu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Ereğli Gelişim Platformu (ERGEP) ve Özel Yıldırım Koleji, Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarını yemekte bir araya getirdi.

Ergep ve Yıldırım Koleji, Sağlık Çalışanlarını Buluşturdu
Büyük Anadolu Otel'de gerçekleştirilen yemeğe sağlık çalışanları, platform üyeleri ve Yıldırım Koleji yöneticileri katıldı. Program ile ilgili bir açıklama yapan Ereğli Gelişim Platformu Dönem Başkanı Elektrik Mühendisi Hüseyin Müftüoğlu, ERGEP'in 2005 yılında kurulan bir dernek olduğunu ifade etti. Müftüoğlu, şöyle dedi:

'Adından da anlaşılacağı üzere gelişimi kendisine düstur edinmiştir. Bu düstur doğrultusunda insan ilişkilerinin yönlendirilmesi, ayrıca çevre ve bölge ile ilgili gelişme faaliyetleri, insanın bireysel gelişimi ile ilgili çeşitli faaliyetler ve programlar düzenliyoruz. Bu kapsam içinde bizim kulüplerimiz var. Spor, doğa, kişisel gelişim kulübü gibi. Bu kulüpler çerçevesinde düzenlediğimiz faaliyetlerimiz var. Geziler, Bilgisayar ve dil kursları gibi faaliyetlerimizi gerçekleştirmekteyiz. 14 Mart Tıp bayramı nedeniyle düzenlediğimiz bu etkinliğimizde, insan ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen bu etkinliğimizde bu kapsamda yapılan bir uygulamadır. Etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum.”