Jeoloji Mühendisleri Odası’ndan Kuşadası Belediyesi’ne Ziyaret

Türkiye Mimarlar ve Mühendisler Odaları Birliği(TMMOB) Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şubesi’nin yeni yönetim kurulu üyeleri Kuşadası Belediyesi’ni ziyaret etti.

Jeoloji Mühendisleri Odası’ndan Kuşadası Belediyesi’ne Ziyaret
11. Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri İzmir Şube Başkanı Alim Muratan, Şube Yazmanı Ali Çakmakoğlu, aynı zamanda jeoloji mühendisi olan Kuşadası Belediye Başkan Vekili Leziz Uyanık ile görüştü. Ziyarette Kuşadası Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü 'nde görevli Jeoloji Mühendisi Işıl Erdoğan Sert de bulundu.

Jeoloji Mühendisleri İzmir Şubesi Başkanı Alim Muratan, ”17-18 Şubat 'ta yapılan seçimler ile yeni yönetimde görev aldık. İzmir Şubesi 'nde 11.dönemimize girdik ve bu süreç hepimize hayırlı olsun. Bu vesile ile sizleri hem ziyaret etmek hem de yeni yönetimimizi tanıştırmak istedik” dedi. Kuşadası Belediyesi Başkan Vekili Leziz Uyanık ise ziyarette yaptığı konuşmada, “ Yeni yönetim döneminiz hayırlı olsun. Ziyaretiniz ile başkan Muratan 'ın da dediği gibi sizleri tanımış olduk. Belediye Başkanımızın şehir dışında olması nedeni ile sizleri ben ağırlıyorum. Tekrar yeni yönetim döneminiz hayırlı olsun” dedi.
Kaynak: İHA