Anadolu Gençlik Derneği İsrail’in Gazze’ye Yönelik Saldırlarını Protesto Etti

Uşak'ta Anadolu Gençlik Derneği üyeleri, İsrail'in Gazze'ye yönelik hava saldırısını protesto etti.

Anadolu Gençlik Derneği İsrail’in Gazze’ye Yönelik Saldırlarını  Protesto Etti
Tiritoğlu Parkı'nda toplanan yaklaşık 50 kişilik grup sloganlar ve pankartlarla İsrail'in Gazze'ye yönelik gerçekleştirdiği hava saldırısını protesto etti.

Protesto gösterisine bazı sivil toplum kuruluşları da destek verdi. Gösteride basın açıklaması okuyan Anadolu Gençlik Derneği Uşak Şube Başkanı Ferit Gülhan, Gazze 'ye yönelik saldırıların bir an önce durdurulması gerektiğini söyledi. İsrail 'in yıllardır insanlık suçu işlediğini ve tüm dünyanın bu duruma sessiz kaldığını söyleyen Gülhan, “Son hava saldırısında a 18 Filistinli hayatını kaybederken, 30 kişi de yaralandı.

İslam dünyasının parçalanmışlığı İsrail'i cesaretlendiriyor. Bizler, Gazze'deki bu insanlık dışı saldırılara tepkisiz kalan tüm yöneticileri Allah'a havale ediyoruz. Filistin davası İslam aleminin ortak davasıdır. Gazze ve Kudüs, İstanbul ve Ankara'dan ayrı düşünülemez. Gün Filistinli kardeşlerimizle birlikte olma günüdür. Bizler bu tür saldırılara gücümüzün yettiği kadar tepki vermeye devam edeceğiz” dedi.Basın açıklamasının ardından İsrail aleyhinde slogan atan grup olaysız bir şekilde dağıldı.
Kaynak: İHA