Ak Parti'li Şahin: Biz Doğru Olursak Darbecilerin Sesi Soluğu Çıkmayacaktır

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, ”Biz doğru ve emin olan insanlar olursak, Allah’ın izniyle bu ülkede darbecilerin sesi soluğu çıkmayacaktır.” dedi.

Ak Parti'li Şahin: Biz Doğru Olursak Darbecilerin Sesi Soluğu Çıkmayacaktır
Mustafa Şahin, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci ve bazı parti yöneticileriyle Orduzu beldesinde mahalle toplantısına katıldı.

Kaldırım Mahallesi'ndeki toplantıda konuşan Şahin, halkın arasında olmadıkları takdirde kendilerini sıkıntılı hissettiklerini belirtti. Şahin, halk tarafından verilen emanete layıkıyla sahip çıkmak gerektiğine inanan milletvekili olarak halkın arasında olduklarını belirtti. AK Parti'nin bugüne kadar yapılamayanları 20'ye, 30'a katlayarak hizmetlerini sürdürdüğünü söyleyen Şahin, hiç kimseyi düşüncesinden, inancından, ırkından renginden, bölgesinden dolayı kınamadıklarını ifade etti.

Türkiye'de 28 Şubat sürecinde yaşananlara değinen Şahin, ''Düşündüğüm, inandığım gibi yaşamak istiyorsam ve bunu için bana irtica diyeceklerse varsın desinler. Biz Müslüman olarak doğmuşsak, Müslüman olarak yaşayacağız. Müslüman olarak inançlarımızı koruyacağız ve dimdik bir şekilde bu ülkede hayatımızı sürdüreceğiz. Bu birilerinin hoşuna gitmese de görmüş olduğumuz zulümler haklı olduğumuz bu davadan vazgeçirmeyecektir.'' diye konuştu.

Kesintisiz eğitimle beraber meslek liselerinin kökten önünün kesilmek istendiğinin altını çizen Şahin, “Bunların amaçları imam hatip liselerinin önün kesmekti. Bu şehirde, bu ülkede imam hatipliler gelirse onlara siyasi arenada yer olmayacaktı. Bütün hile ve desiselerini ortaya çıkaracak bir anlayış yetişiyordu. Hamd olsun bugün bu iktidarla birlikte iktidardaysak insanlarımız da bundan memnunsa onların rahatsızlığı o denli artacaktır.” şeklinde konuştu.