Site Üyelerinden Gaziye Ziyaret

www.terorsehitleri.com internet sitesinin yöneticileri ve üyeleri Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde ikamet eden Gazi J.Kom.Er Ümit Çelebi’yi evinde ziyaret etti.

Site Üyelerinden Gaziye Ziyaret
www.terorsehitleri.com internet sitesi yöneticileri ve üyeleri 18 Mart Şehitler haftası sebebiyle gazi ziyaretlerine devam ediyor.

Site üyeleri son olarak; 04 Nisan 2006 tarihinde Şırnak Çakırsöğüt kırsalında yürütülen operasyonda bölücü terör örgütü mensuplarının önceden döşediği mayının patlaması sonucu sağ koluna şarapnel parçası gelerek kolu kopan gazi J.Kom.Er Ümit Çelebi 'ye Adapazarı ilçesi Güneşler mahallesinde ki evinde ziyaret etti.Çelebi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek www.terorsehitleri.com internet sitesini ve Facebook sayfasını devamlı takip ettiğini söyleyerek, “Bu ziyaretin gerçekleştirilmesi ve özelikle Şehitler Haftasında yapılmış olması beni son derece memnun etti.

Site yöneticilerine bu duyarlı davranışlarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.Site yöneticisi Erdoğan ise, “Şehitler Haftası sebebiyle ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bu bayrak, vatan ve devlet için hiç çekinmeden uzuvlarını feda eden kahraman gazilerimizi ziyaret etmekten büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.Ziyaretten sonunda ise günün anısı adına gazi Çelebi 'ye Türk Bayrak 'lı tablo hediye edildi.
Kaynak: İHA