HRÜ Öğretim Üyeleri ve Sektör Temsilcileri Bir Araya Geldi

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu'nda (MYO) öğretim üyeleri ve sektör temsilcileri, öğrencilerin eğitim gördükleri alanlarda sektörlerini yakından tanımaları ve uzman kişilerin tecrübelerinden yararlanmalarını sağlamak amacıyla bir araya geldi.

HRÜ Öğretim Üyeleri ve Sektör Temsilcileri Bir Araya Geldi
MYO'da düzenlenen toplantıya, Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ahmet Yılmaz, MYO Müdürü Tuncer Demir, MYO Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölüm Başkanı Kemal Kapaklı, öğretim üyeleri, sanayi gıda sektör temsilcileri ile Şanlıurfa'da görev yapan ulusal ve yerel medya temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan MYO Müdürü Tuncer Demir, 'Bugün ki toplantının amacı, Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu programları ile, Şanlıurfa'da görev yapan çeşitli sektör temsilcileri ile bir arayagelmekti. Bu amaçta, Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu'nun en önemli misyonlarından birisi, iş dünyası ile gerek öğrencilerimizin bu kurumlardaki uygulamaları görmesi, gerekse de bu sektördeki profesyonel insanları Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu'na çağırarak, öğrencilerimizin kendilerinin tecrübelerinden faydalanmaları amacıyla bugün bir toplantı düzenledik. Bu amaçla bu projemizi başlatıyoruz ' dedi. Yapılan açılış konuşmaların ardından, sektör ve medya temsilcileri, Turizm ve Otelcilik Bölümü ileRadyo ve Televizyon Bölümü'nde okuyan öğrencilerin sınıflarını gezdi. Önümüzdeki günlerde, sektör ve medya temsilcileri, öğrencilere, okudukları bölüm ile ilgili ders verecek.
Kaynak: İHA