Başkan Kalaycı, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, düzenlenen istişare toplantısında ilçedeki 87 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

Başkan Kalaycı, Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Başkan Kalaycı, yaptıkları yatırımları ve projeleri anlatırken muhtarlar da çeşitli konulardaki istek ve taleplerini ilettiler. Meram Belediyesi'nde düzenlenen istişare toplantısında muhtarlarla birlikte, başkan yardımcıları ve daire müdürleri de hazır bulundu.

Belediyenin hizmet ve yatırımlarının anlatıldığı tanıtım filminden sonra bir değerlendirme yapan Başkan Kalaycı, “Göreve geldiğimiz ilk yıldan itibaren halkımıza en güzel hizmetleri sunmak için büyük gayret sarf ettik. Geçen yıldan itibaren her hafta yaptığımız açılış ve temel atmalarla birlikte örnek yatırımlara imza attık. Belediyemizi, kuruluşundan 22 yıl sonra kendi hizmet binasına kavuşturduk. Meram Tıp Fakültesi yakınında Hasta Konukevi inşaatımız tamamlandı, kısa bir süre sonra hizmete girecek. Organik ürün pazarımızın inşaatı ise mayıs ayında tamamlanacak. Asfalt plentinin ihalesini kısa bir süre içinde yapacağız” dedi.TOKİ ile birlikte ve farklı konut hamleleriyle 6 bin adet konut başlattıklarını vurgulayan Kalaycı, “Çöküntü alanı olarak tabir ettiğimiz alanlarda kooperatif çalışmalarımız devam edecek. Bunun yanında imar düzenlemeleriyle özel sektörün de önünü açıyoruz.

Dedekorkut ve Süleymanşah mahallelerimizdeki konut çalışmaları bunun en güzel örneğidir” diye konuştu. Kalaycı, Antalya Çevre Yolu, Karaman Yolu ve Hasanköy Yolu arasında yaklaşık 10 milyon metrekarelik tarımsal alanda da imar düzenlemesi yaptıklarını müjdeledi. Başkan Kalaycı'nın konuşmasından sonra tüm mahalle muhtarları ayrı ayrı söz alarak mahalleleriyle ilgili istek ve şikayetlerini ilettiler.
Kaynak: İHA