İngiltere Heyeti Naksan Holding'i Ziyaret Etti

İngiltere Ankara Büyükelçiliği 1. Katibi ve Birleşik Krallık Ticaret ve Yatırım Kurumu Ankara Bölüm Başkanı Yvonne Cherrie, Naksan Holding'i ziyaret etti.

İngiltere Heyeti Naksan Holding'i Ziyaret Etti
Gaziantep ve İngiltere arasındaki sosyal, ekonomik ve kültürel ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla fikir alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan Naksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bahaeddin Nakıboğlu, Gaziantep hakkında Yvonne Cherrie'ye bilgiler verdi.

Türkiye ile İngiltere arasındaki ilişkilerin gün geçtikçe hızlandığını belirten Nakıboğlu, 'İngiltere ile ticari ilişkilerimiz üst seviyede devam etmektedir. Ticari ilişkilerimizi arttırmak için, iki ülkenin işadamları karşılıklı ziyaretlerdebulunmalılar ' dedi. Yvonne Cherrie ise 'İlişkiler açısından şuan İngiltere ve Türkiye çok iyi bir dönem yaşamaktadır. Türkiye-İngiltere arasındaki siyasi, ekonomik, sosyal ve kültürel ilişkilerin geliştirilmesi için faaliyetler yürüttüklerini bu çerçevede, Gaziantepli ve İngiliz işadamları arasındaki ticari ilişkilere de katkı sağlayabilirsek mutlu olacağız ' diye konuştu. Ziyaret sırasında aksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bahaeddin Nakıboğlu, konuklarına Gaziantep yöresine ait gümüş işlemeli fincanhediye etti. Ziyaretin sonunda İngiltere heyetiyle hatıra fotoğrafı çektiren Naksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bahaeddin Nakıboğlu ve Dış Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Necat Yüksel ziyaretten dolayı heyete teşekkür etti.
Kaynak: İHA