İnegöl'e UEDAŞ'tan 6 Milyon TL'lik Yatırım

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, İnegöl'de 2012 yılında önemli yatırımlara imza atacaklarını bildirdi.

İnegöl'e UEDAŞ'tan 6 Milyon TL'lik Yatırım
UEDAŞ Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu İnegöl İşletme Müdürü Muharrem Alıç ile birlikte, Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Yel'i makamında ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Yel, 'İnegöl Belediyesi olarak, altyapı çalışmalarında kurumlarla istişare yapıp, en minimum hasar ve en kısa sürede nasıl çözüme ulaştırırız diye tartışıyoruz ' dedi.

İslamoğlu ise, UEDAŞ olarak İnegöl'ü çok önemsediklerini belirterek, 'Şehir şebekesi için yaklaşık 6 milyon TL para harcayacağız. Bunun yanında bazı harcamalarımız olacak. Bu çalışmalarımıza da 1 milyon 700 bin TL ödenek ayırdık. İnegöl ve çevresinde yaşayan insanlara hizmet etmek zorundayız. İnsanlara 24 saat elektrik vermek en büyük hedefimizdir. 2012 yılı sonunda yüzde 100 olmasa da, buna yakın iyi bir yere geleceğimizi, vatandaşlarımıza söyleyebilirim ' şeklinde konuştu.

Önlerinde 5 yıllık hedeflerinin olduğunu bildiren İslamoğlu, 'Acil olanları bu yıl içerisinde bitireceğiz. Vatandaşın kaliteli elektrik tüketmesini sağlamak zorundayız. Bazı kısımlar 2013 ve 2014 yılına kayacak. Devletimize Bursa genelinde 550 milyon TL yatırım sözü verdik. Bunun yanında köylerimizde sıkıntılar var ve bu sıkıntıları gidereceğiz. Türkiye'de elektriği iletirken ve dağıtırken, ister istemez bir zayiat oluşuyor. Sanayici Mehmet Yıldız tarafından yaptırılan Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampusu hizmetlerimizin dışında. Biz, kampusun kapısına kadar yüksek gerilimi götüreceğiz. Oradan ilerisine karışmayız. Bizim öyle bir yükümlülüğümüz yok. Bizim sorunumuz değil. Çünkü bana öyle bir taahhüt yüklenmemiş. Biz iç teşrifatına karışmayacağız. Çünkü, bizim öyle bir taahhüdümüz yok. Hizmet verilen bölgeyi online olarak izleyebilen bir teknoloji yatırımını tamamlamak üzereyiz. Artık hizmet alanlar daha kolay bizlere ulaşabilecekler ' dedi.
Kaynak: İHA