Gaziantep Kent Konseyi Milletvekili Mehmet Erdoğan'ı Ziyaret Etti

Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici ve Gaziantep Kent Konseyi Spor Çalışma Grubu Başkanı Ökkeş Özekşi, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan'ı TBMM'deki makamında ziyaret etti.

Gaziantep Kent Konseyi  Milletvekili Mehmet Erdoğan'ı Ziyaret Etti
Ziyaret esnasında Gaziantep'in ekonomik, sosyal ve kültürel alanda daha müreffeh bir seviyeye ulaşması ve daha huzurlu, yaşanılabilir bir kent haline dönüşmesi için fikir alışverişinde bulunuldu. Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan'ın yakinen takibini yapmış olduğu projelerinin de görüşüldüğü toplantıda eğitim, ulaşım ve imar alanında şimdiye kadar yapılan ve yapılması planlanan projelerin yanı sıra Gaziantep'in diğer sorunları da ele alındı.

Özellikle Gaziantep'in trafik sorununun çözümü, gençlerinspor imkanlarının daha da artırılması ve desteklenmesi, eğitim ve imar konularının da gündeme geldiği toplantıda İbrahimli, Yamaçtepe masaya yatırılarak bu projelerin imar planının şehrimizin yapısına uygun şekilde tamamlanmasının önemine değinildi. Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gaziantep Milletvekilleri ve Sivil Toplum Örgütleri'nin bir araya gelerek fikir telakkisinde bulunmalarının Gaziantep ve Gaziantepliler için çok büyük bir kazanç olduğunu bu tür diyalogların devam etmesinin kentingelişmesinde ve ilerlemesinde büyük önemi olduğu vurgusunu yaptı. Kent konseyi temsilcilerinin ziyaretinin, Mehmet Erdoğan başkanlığında toplanan Elektronik Ticaret Komisyonu'na da denk gelmesiyle misafirlerini komisyona da davet eden Erdoğan, Kent Konseyi üyeleriyle birlikte toplantı sonrasında Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mücahit Fındıklı ile de bir araya geldiler. Burada Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici ve Gaziantep Kent KonseyiSpor Çalışma Grubu Başkanı Ökkeş Özekşi Gaziantep sanayisi, ticareti ve kalkınmışlığıyla ilgili de bazı önerilerde bulundular.
Kaynak: İHA