Belçika'da Yaşayan Gazetecilerden AB Bakanlığı'na ve Türk Yerel Medya Mensuplarına Teşekkür

Belçika'da görev yapan Türk gazeteciler, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelerek Brüksel'de kendilerini ziyaret eden Türk Yerel Medya mensuplarına ve Avrupa Birliği Bakanlığı'na teşekkür etti.

Belçika'da Yaşayan Gazetecilerden AB Bakanlığı'na ve Türk Yerel Medya Mensuplarına Teşekkür
Belçika'da yaşayan Türk gazetecilerin de üyesi bulunduğu İnter-Media Bruxelles Vakfı, Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından yürütülen Türk Yerel Medyası AB yolunda projesi kapsamında, Nevşehir, Sivas, Erzurum, Şanlıurfa, Adana, İstanbul, Malatya, Muğla, Sinop ve Manisa'dan gelerek Belçika'nın başkenti Brüksel'de yaşayan Türk gazetecileri ziyaret eden yerel medya çalışanları ve AB Bakanlığı yetkileri Başak İlisu, Derya Akçalı ve Aysel Çimen'e teşekkür mesajı yayınladı.

İnter-Media Bruxelles Vakfı Başkanı Yusuf Cinal, mesajında şu ifadelere yer verdi; 'Biz gurbetçi gazetecileri ziyaret ederek bizleri son derece sevindiren Avrupa Birliği yetkilileri Başak İlisu, Derya Akçalı ve Aysel Çamur nezdinde bizleri ziyaret eden Türk yerel medya mensuplarına gurbetçiler adına teşekkürlerimi sunuyorum. Brüksel ziyaretinizde bize özel olan birkaç şeyi paylaşabilmiş isek ne mutlu bizlere. Unutmayalım ki bizlerin görevi haberdar etmek ve bilgilendirmektir. Her şey her zaman mükemmel olmayabilir ama buluşmamızdan ve ziyaretlerden alınacak çok dersler var. Siz değerli medya mensuplarını tekrar Brüksel'e bekliyoruz ve ziyaretlerinizden dolayı tekrar teşekkür ediyoruz.'' dedi.
Kaynak: İHA