Erzincanlı ve Hatipoğlu Mersinlileri Büyüledi

MÜSİAD Mersin Şubesi Gençlik Kurulu tarafından düzenlenen 'İrfan Sohbetleri' programında Nihat Hatipoğlu ve Dursun Ali Erzincanlı, Mersinlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Erzincanlı ve Hatipoğlu Mersinlileri Büyüledi
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Sarayı'nda düzenlenen programa, Mersinliler büyük ilgi gösterdi. Salona sığmayan konuklar merkezin dışına kurulan dev ekranlardan programı izlemek zorunda kaldı.

MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Servet Özkaya, gecede yaptığı konuşmada, programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Böylesi organizasyonları gerçekleştirerek toplumun bir ihtiyacını karşıladıklarını ifade eden Özkaya, katılımcılara teşekkür etti.“Dünyaya yön veren, tarihe şan veren hareketlerin itici gücü tarih boyunca gençler olmuştur. Bu nedenle biz inanıyoruz ki gençlik kimdeyse gelecek onundur” diyen Özkaya, gençlerin iyi eğitim almalarının önemine değinerek, “Biz gençliğimizin iyi eğitim almış, bilgi ve hikmetle donanmış, dünya ile rekabet edebilen, dünyayı yakından takip eden, milli ve manevi değerlerine bağlı ve o değerleri yaşatan, geleceğini geçmişinden aldığı güç, onur ve ilhamla şekillendiren bir gençlik olmasını istiyoruz” dedi.

Gurup Endülüs'ün seslendirdiği ilahilerle başlayan programda sahne alan Dursun Ali Erzincanlı, kendine has yorumuyla okuduğu şiirlerle dinleyicileri mest ederek Asr-ı Saadete götürdü.Erzincanlı'dan sonra sahneye gelen Nihat Hatipoğlu da dinleyicilere utulmaz bir siyer ziyafeti sundu. Hz. Peygamber'in hayatından kesitler sunan Hatipoğlu, Peygamberimizin sabır ve rahmet timsali olduğunu belirterek, “O kızını öldüren birini bile affedecek kadar merhamet ve yedi çocuğundan altısının vefatına tanık olan bir sabır timsaliydi” diye konuştu.
Kaynak: İHA