İpek: Türkiye Bugünkü Kadar Güçlü Olsaydı Hocalı Katliamı Yaşanmazdı

AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek Hocalı'daki katliamın yıldönümü sebebiyle yaşananlara değinerek, "Türkiye bugünkü kadar güçlü olsaydı dost ve kardeş ülkemizde o katliam yaşanmazdı, buna kimse cüret edemezdi. " dedi.

AK Parti Çamlıdere ilçesi 4. Olağan Kongresi yapıldı. Kongreye, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, AK Parti Ankara milletvekillerinden Cevdet Erdöl ve Seyit Sertçelik, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek de Hocalı'daki katliamın yıldönümü sebebiyle yaşananlara değinerek, 'Hocalı katliamı yapıldığı sırada Türkiye'nin kişi başına düşen milli geliri 2 bin dolar civarındaydı. Bugün ise Türkiye'nin kişi başına düşen milli geliri 10 bin doları aştı 11 bin dolara ulaştı. Eğer Türkiye o zaman bugünkü kadar güçlü olsaydı, dost ve kardeş ülkemizde o katliam yaşanmazdı, buna kimse cüret edemezdi. ' diye konuştu.

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, kongrede yaptığı konuşmada, Türkiye'nin yurt içinde istikrarı, yurt dışında da itibarı sağladığını kaydeden Alparslan, 'Artık Türkiye içeride huzuru, istikrarı sağlamış, yurt dışında ciddi bir itibara kavuşmuştur. Bireysel hak ve özgürlükler anlamında, demokrasi anlamında güçlü bir yapıya sahiptir. Yanı başındaki ülkelerde demokrasi arayışları devam ederken, Türkiye bölgesinde ve dünyada parmakla gösterilen, güçlü, kurumsallaşmış, ileri demokrasiyle yönetilen bir ülke konumundadır. ' diye konuştu.

Kongre sonunda yapılan seçimde, AK Parti Çamlıdere İlçe Başkanlığı'na Hüseyin Civelek seçildi.