Gözaltında Değildim, Egemen Bağış'ın Evinde Yemekteydim

Rasim Ozan Kütahyalı, gözaltında olduğu iddialarına Beyaz Tv ekranlarından cevap verdi.

Gözaltında Değildim, Egemen Bağış'ın Evinde Yemekteydim
Sosyal paylaşım sitelerinde gözaltına alındı, tutuklandı denilen Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Tv canlı yayınında iddialara cevap verdi.

Beyaz Tv'de ekrana gelen Dinamit programında konuşan Kütahyalı 'tutuklandı,gözaltına alındı 'iddialarını yalanladı.

BAKANIN EVİNDE YEMEKTEYDİM
'Gözaltında değildim, Egemen Bağış'ın evinde yemekteydim 'diyen Kütahyalı Ergenekoncu ve Balyozcuların temennilerini yazdıklarını söyledi. İddialara güldüğünü ifade eden Rasim Ozan 'Ergenekoncu ve Balyozcular siz daha çok beklersiniz. 'dedi.

ÇOK KOMİK BULUYORUM

Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış'ın evinde gazeteci arkadaşlarıyla birlikte olduğunu söyleyen Rasim Ozan Kütahyalı 'Çok komik buluyorum. Ne diyeyim gülüyorum sadece. Millet bize burada her türlü lafı ediyorlar. Ama uyduruk bir haber yüzünden bile sevinç çığlıkları atıyorlar. Nasıl bir kin, intikam var anlamıyorum. 'diye konuştu.

BİZİ KENDİLERİ GİBİ ZANNEDİYORLAR

Ergenekon'un Türkiye'de yeniden kazanması durumunda, suça gereke kalmadan gözaltına alınacaklarını ifade eden Kütahyalı 'Başkaları bizi kendileri gibi zannediyorlar. Ergenekon kazanırsa bizim şu ana kadar Türkiye'de kafaya taktığımız, hükümetle Gülen hareketini birbirine vurdurma, bu stratejiyi uygulamaya ve yemeye devam edersek, ve Ergenekon geri gelirse kazanırsa, o zaman belki dedikleri olur. O zaman suça falan gerek yok. Bunlar askeri darbecidir ve komiktir. 'ifadelerini kullandı.

BEYAZ GAZETE