Bakan Yıldız: İstikrarımızı Bozmaya Kimsenin Gücü Yetmeyecek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “Bu istikrarın bozulmasına yönelik yurt içi ve yurt dışı birçok etmenler kendini göstermeye gayret edecektir.

Bakan Yıldız: İstikrarımızı Bozmaya Kimsenin Gücü Yetmeyecek
Gerek muhalefet partileri, gereksi başka saikalarla. Bunların hiçbir tanesi bizim bu istikrarımızın bozulmasına inşallah yeterli gücü kendilerinde bulmayacaklardır.” dedi.


Taner Yıldız, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde katıldığı İl Koordinasyon Kurulu toplantısından sonra yine burada bulunan Bilim ve Teknik Merkezi ile Tekstil ve Enerji Müzesi'ni gezdi.

Bakan Yıldız, ardından AK Parti il binasına geçerek teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan Bakanı Taner Yıldız, Türkiye 'nin birlik ve beraberliğine vurgu yaptı.


Türkiye 'nin 2023 hedefleri için daha çok çalışmak gerektiğine dikkat çeken Bakanı Taner Yıldız, “Türkiye 'nin bizden daha çok sevdiğimiz çocuklarımıza daha güzel bir Türkiye bırakmak için 2023 yılı hedeflerimize her yönü ile beraber odaklanmamız lazım. 2023 yılında yalnızca enerji sektöründe değil, aslında beyni ile kalbi ve vicdanı ile beraber büyüyen bir Türkiye, obez büyümeyen bir Türkiye 'yi oluşturmamız lazım. Şu ana kadar yaptığımız çalışmalar bunu gerektiriyordu.” dedi.


Büyümenin ve gelişmenin de yolunun istikrardan geçtiğine dikkat çeken Yıldız, şunları söyledi: “Bu istikrarın bozulmasına yönelik yurt içi ve yurt dışı birçok etmenler kendini göstermeye gayret edecektir. Gerek muhalefet partileri, gereksi başka saikalarla. Bunların hiçbir tanesi bizim bu istikrarımızın bozulmasına inşallah yeterli gücü kendilerinde bulmayacaklardır. Bu yalnız bize bağlı, bizim niyetlerimize, gayretlerimize ve çalışmalarımıza bağlı. Sayın Başbakanımızın her zaman bahsettiği gibi hiç bir zaman şımarmadan, rehavete kapılmadan, kendimizi bu manada rahat hissetmeksizin yapacağımız çalışmalara bağlı.”

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ardından BUGİAD 'ın programına katılmak üzere tekrar Merinos Kongre Merkezi'ne geçti.