Simavlı Kayıp Fatma Nine'den 10 Gündür Haber Alınamıyor

Kütahya Simav’a bağlı Yağıllar köyünde 24 Ocak 2012 günü birlikte kaldığı oğlu Abdullah Yemiş'in evinden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 86 yaşındaki Alzheimer hastası Fatma Yemiş'ten 10 gündür haber alınamıyor.

Simavlı Kayıp Fatma Nine'den 10 Gündür Haber Alınamıyor
  Köylüler, Kütahya AKUT görevlileri ve 100 'e yakın er ve erbaş tarafından 10 gündür bölgede gerçekleştirilen arama çalışmalarından bir sonucun çıkmaması Yemiş ailesi başta olmak üzere Yağıllar halkının morallerini iyice bozdu.

Bölgede geceleri hava sıcaklığının sıfırın altında eksi 13 dereceye kadar düşmesi ve kar yağışın tipi şeklinde devam etmesine rağmen devam eden arama çalışmalarından 10 gündür sonuç alınamaması Fatma Nine`nin yakınlarını endişelendirmeye başladı.Fatma Nine`nin oğlu Abdullah Yemiş (62), bugün sabah saatlerinde çıktıkları arama çalışmalarına dondurucu soğuk ve hızını giderek artıran tipi şeklindeki kar yağışı nedeniyle öğle saatlerinde ara verdiklerini ve 100 kişiden oluşan arama ekibinin köye döndüğünü bildirdi.

Abdullah Yemiş, “Gün geçtikçe umutlarımız azalıyor. Bölgede aramadığımız yer, bakmadığımız mağara kalmadı. Arama çalışmalarında bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.Yemiş, havaların düzelmesi ile annesini arama çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.  
Kaynak: İHA