Umre Yolcuları Dualarla Uğurlandı

Niğde'nin Bor İlçesi Müftülüğü tarafından düzenlenen umre organizasyonunda, kutsal yolculuğa çıkacaklar için Sokullu Mehmet Paşa Camii önünden büyük bir uğurlama töreni düzenlendi.

Umre Yolcuları Dualarla Uğurlandı
Uğurlama töreninde duygulu anlar yaşandı. Soğuk havaya rağmen meydan uğurlamaya gelenlerle dolup taştı. Umre yolcularını yakınları “Allah kavuştursun“ temennileriyle uğurladı.
Törende konuşan Bor İlçe Müftüsü Sebahattin Kesti; her dönem çok sayıda vatandaşın umre ziyaretinde bulunduğunu, 2012 yılının ilk kafilesiyle 130 kişinin 3 otobüsle Umre 'ye uğurlandığını, toplam 300 kişilik kafilenin 7 otobüsle de Niğde merkezden uğurlandığını aktardı. Müftü Kesti konuşmasında, 'Yüce Peygamberimizin meftun bulunduğu kutsal topraklara yolculukları hayırlara vesile olsun. Bizlerden onlara selam, saygı ve muhabbetlerimizi iletiniz. Bu kutsal yolculuğunuzda dualarımız sizinledir. Selametle gidiniz ve dönünüz. Yollarınız açık olsun. ' dedi.

Umre yolcuları yakınlarıyla vedalaştıktan sonra okunan Kur 'an-ı Kerim'in ardından dualar eşliğinde otobüslere bindirilerek uğurlandı.