Banka Önünden Kapkaçla 150 Bin Lira Çalan Kişi Aranıyor

İzmir'in Konak ilçesi Çankaya semtindeki bir banka şubesinin önünde, nakil aracına para taşıyan güvenlik görevlisinin elindeki 150 bin lira bulunan çuvalı alarak kaçan şüphelinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüsü ortaya çıktı.

Banka Önünden Kapkaçla 150 Bin Lira Çalan Kişi Aranıyor
Görüntüde para dolu çuvalı alan hırsızın, kaçarken beresini çıkardığı görülüyor. Buradan elde edilen fotoğraf, emniyet birimlerine dağıtıldı.

Geçen salı günü Şehit Fethibey Caddesi'ndeki bir banka şubesinin önünde para nakli yapıldığı sırada, içinde 150 bin lira bulunan çuval kapkaç yöntemiyle çalındı. Güvenlik görevlisi Halim Alataş'ın elindeki çuvalı alan kapkaççı, kendisini motosikletle bekleyen başka bir kişiyle olay yerinden uzaklaşarak izini kaybettirmeyi başardı. Polis, hırsızları yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

Çevredeki işyerlerinin ve bankanın güvenlik kameraları kayıtları incelemeye alındı. Görüntülerden, kapkaççılardan birinin eşkali belirlendi. Kirli sakallı olduğu görülen şüphelinin, kucağındaki para dolu çuvalla uzaklaştığı görülüyor. Bu arada olayda kullanılan ve çalıntı olduğu belirlenen motosiklet ise terkedilmiş olarak bulundu.