Genç MESİAD Üyelerinden İstanbul’a Kültürel Ziyaret

Merzifon Sanayici ve İş Adamları Derneği (MESİAD) Genç Yönetim Kurulu Başkanı Selim Okudan, yönetim kurulu üyeleri, Ahi Koleji Eğitim Danışmanı Davut Sağır, Ahi Koleji Okul Müdürü Ulaş İnönü, İstanbul'un tarihi ve turistlik yerlerini ziyaret etti.

Genç MESİAD Üyelerinden İstanbul’a Kültürel Ziyaret
19 kişilik iş adamı ekibi, İstanbul'un tarihi, kültürel ve turistik yerlerini gezip buralar hakkında bilgi edindi.
İstanbul 'un tarihi yerlerini gezen ekip Sultanahmet Camii, Ayasofya Müzesi, Süleymaniye Camii, Topkapı Sarayı, Eyüp Sultan Camii ve türbesi, Yavuz Sultan Selim Camii, Dolmabahçe Sarayı, Panorama 1453 Müzesi ve birçok tarihi yerleri gezerek hem bilgi edindi hem gezi sayesinde birbirleriyle kaynaştı.

İş adamlarına rehberlik yapan tarihçi Ulaş İnönü, birlikte İstanbul'un tarihi yerlerini gezdikleri iş adamlarının programdan son derece memnun kaldıklarını ve keyifli vakit geçirdiklerini söyledi. Gaziye katılan iş adamlarından Mehmet Paçacıoğlu ise ziyaretten son derece memnun olduğunu belirtti. Gezilerin birlik beraberlik ve dostluklar adına son derece önemli olduğunu kaydeden Paçacıoğlu, MESİAD 'a, böyle bir gezi düzenlediği için teşekkür ettiklerini ve bu tür organizasyonların devamını beklediklerini belirtti. Geziye katılan yeni üyelerden Ceyhun Akın ise 'Geziye gitmeden önce dernek üyelerini sadece yüzeysel olarak tanıyordum. Gezi sayasinde artık 18 dostum var vesile olanlara çok teşekkür ediyorum. 'diye konuştu.

Gezi hakkında değerlendirmelerde bulunan Genç MESİAD Başkanı Selim Okudan ise 'Gezi sayesinde dernek üyelerimiz arasında sıkı dostluklar oluştuğunu ve tarihimiz hakkında bilgilerimizi tazeleyerek Merzifon'a döndük. Bu tür faaliyetlere bundan sonra da devam edileceğiz. Geziye katılan genç iş adamı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 'dedi.