Demirci, Emniyet Müdürlüğü Görevini Gökpınar'a Teslim Etti

Bilecik İl Emniyet Müdürü İbrahim Demirci, düzenlenen tören ile görevini Emir Gökpınar'a teslim etti.

Demirci, Emniyet Müdürlüğü Görevini Gökpınar'a Teslim Etti
Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen devir teslim törenine, Bilecik Vali Yardımcısı Metin Çınar, Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları ve davetliler katıldı. Göreve atanan Gökpınar, rütbeli personel ve polis merasim birliğince karşılandı. Polis memurlarının yaptığı görevin öneminden bahseden Bilecik Vali Yardımcısı Çınar, 'İnsanların canını, namusunu, malını her zaman gözünü kırpmadan koruyan polislerimiz önemli bir görevi ifa ediyor. Eski Emniyet Müdürümüz Demirci, Bilecik halkınınsaygısını ve sevgisini kazanmıştır. Yapmış olduğu çalışmalardan dolayı kendisine ve ekibine teşekkür ederim ' dedi. Kastamonu Polis Meslek Yüksel Okulu Müdürlüğü görevinden, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Gökpınar, halkın geleceğe güvenle ve umutla bakmalarını sağlamak adına her zaman her yerde göreve hazır olduklarını söyledi. Gökpınar, 'Amacımız, her zaman huzurlu ve güvenli ortamı devamlı kılmaktır. Asli görevimizin bilincinde olarak hedeflerimizi daha da ileriye taşıma isteği ile çalışmalarımızı aynı kararlıkta devam edeceğiz. Kurumlar arasında uyum, dayanışma ve hizmet akışı sürecektir. Demirci'yeyaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum ' diye konuştu.

Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı'na Başmüfettiş olarak atanan Demirci ise, 'Kuruluş ve kurtuluşun beşiği olan Bilecik'te görev yaptığım meslektaşlarıma hizmetlerinden dolayı Bilecik Valisi İbrahim Akpınar'a ve vali vekillerime, halkımıza ise bizlere göstermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederim ' dedi

Yapılan konuşmaların ardından Demirci, görevi devrettiği Emir Gökpınar'a Bilecik Emniyet Müdürlüğü'nün forsunu takdim etti. Demirci, Emniyet Müdürlüğü personeli ve basın mensupları ile vedalaştı.
Kaynak: İHA