Ak Parti Salihli İlçe Teşkilatının Kongresinde Tuğrul Güven Tazeledi

AK Parti Salihli İlçe Teşkilatı'nın 4. Olağan kongresi yapıldı. Yüzme İhtisas Spor Kulübü Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve tek liste ile gidilen seçimlerde atama ile göreve gelen İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul, bu kez delegelerin oyuyla başkan seçildi.

Ak Parti Salihli İlçe Teşkilatının Kongresinde Tuğrul Güven Tazeledi
Divan başkanlığını İl Başkan Yardımcısı ve İl Başkan Danışmanı İsmail Önal'ın yaptığı kongreye Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Manisa Milletvekilleri Muzaffer Yurttaş, Selçuk Özdağ, Uğur Aydemir, Recai Berber, 22. Ve 23. Dönem Manisa Milletvekili İsmail Bilen, İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz, İl Başkanı Murat Baybatur ile çok sayıda davetli katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul, Ak Parti'nin kurulduğu günden itibaren egemenlik kayıtsız şartsız milletindir sözü ile üstlendiği görevi en iyi şekilde yerine getirdiğini söyledi

Ak Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş ise ' Bizim kongreler diğer siyasi partilerin kongrelerine benzemez. Sandalyelerin havada uçuştuğu kin ve düşmanlık duygularının yaşandığı kongrelere benzemez. Bizim kongrelerimiz birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde olur. Geçmişte bize acılar yaşatanları hayırla yad etmiyoruz. İki yüzlü iç politika uygulamıyoruz. Bizim siyaset anlayışımızda sözümüzün de özümüzün de bir olduğunu her fırsatta dile getiriyoruz. İzmir'de başka, İstanbul, Ankara yadaDiyarbakır'da başka konuşmuyoruz ' dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi ise, ' Kongreler geçmişin muhasebesi geleceğin plan ve projelerin yapıldığı yerlerdir. Biz bu kongrede Salihli'nin ve ilimizin geleceğini ortaya koyduk. Bu noktadan hareket ederek Salihli'de Ak Parti'nin bayrağını burçlara dikmeyi hedefliyoruz. Bayrağı burçlara dikmenin anlamı Salihli'ye hak ettiği hizmetlerin getirilmesi demektir. Yoksulluk ve yolsuzlukla mücadele edeceğiz sözünü verdik Ve bugün bu sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizihasta adam olarak görenler bugün gıpta ediyor ' dedi.

Konuşmaların ardından seçimlere gidildi. Önce seçim süreci boyunca aday olacakları konuşulan ancak daha sonra yarıştan çekilen Ali İkbal Demirel ile Latif Irmak ve mevcut başkan Hüsnü Tuğrul birlikte fotoğraf çektirerek beraberlik mesajı verdiler. Daha sonra Hüsnü Tuğrul'un yönetimi basına tanıtıldı. Yönetim şu isimlerden oluşuyor: ' Fatih Azak, Hüsnü Güngör, Halil Necmi Çevik, Osman Aksoy, Nurullah Yörükoğlu, Tevfik Karayağız, Abdullah Şentürk, Ülkü Yavuzer, Akile Kavas, Gülçin Yıldırım, Rahman Şişman, Erdinç Saraç, Mustafa Demirtaş, Volkan Gökmener, Sami Kuzucu, Selami Sönmez, Ahmet Manav, Hasan Bulut, Ulvi Murat Tunca, Nihat Görücü, Teksin Akyol, Halil Yaşar, Ahmet Özel, Halit Karakaya, Ali Bilgin, Serkan Özer, Tarık Baş, Abdulhalim Karakol, Mustafa Erdem. '
Kaynak: İHA